DESPRE COMPANIE

ABORDAREA NOASTRA

Fiecare calatorie este o experienta unica. Parcurgând-o cu LETSDRIVE, ai siguranta ca va fi placuta si, cel mai important, lipsita de incidente, avand siguranta unui transport sigur si confortabil.

Suntem prezenti pe piata serviciilor de peste 3 ani, timp in care am interactionat cu mii de clienti multumiti. In tot acest timp, ne-am dezvolat o cultura organizationala orientata spre client. Acestuia, am invatat sa-I intelegem nevoile si sa-I oferim solutii personalizate, pliate pe dorintele sale. In acest mod am construit atat relatii de business fructoase, cat si prietenii, iar oamenii s-au intors mereu cu drag la noi.

LETSDRIVE a luat nastere ca o continuare fireasca a parcursului nostru in sfera serviciilor. Pasiunea pentru masini, entuziasmul pentru calatorii si experienta cu oamenii au fost mixul ideal in construirea unui serviciu profesionist de rent a car.

Suntem de parere ca un business reusit se construieste cu clienti multumiti, care revin intotdeauna cu incredere la noi. Din acest motiv, nevoile dumeavoastra primeaza, iar noi dam dovada de flexibilitate in relatia cu fiecare client. In cele din urma, cea mai mare multumire in acest domeniu o constituie experienta clientului multumit.

  • Echipă pregătită
  • 24/7 Suport
1 TRANSPARENTA

Cu LETSDRIVE mergi la sigur! Conditiile contractuale si serviciile noastre sunt clare si stipulate inaintea semnarii contractului. Ne dorim sa devenim parteneri de drum de lunga durata, motiv pentru care punem respectul si increderea clientului in serviciile noastre inaintea castigului personal.

2 OSPITALITATE

Cand te-ai simtit ultima oara ca acasa intr-un loc nou? Desi oferim un serviciu profesional de rent a car, suntem in primul rand oameni si stim ca este important sa te poti baza pe partenerii tai. Din acest motiv, am eliminat birocratia si am simplificat procesul de achizitie a serviciilor. Cu o singura semnatura si o strangere de mana ai intrat in posesia masinii care te va insoti acolo unde ai nevoie!

3 FELXIBILITATE

O vorba romaneasca spune ca: ,,Iarna nu-I ca vara!”. LETSDRIVE materializeaza proverbul, oferindu-ti tarife flexibile, in functie de perioada in care iti doresti sa inchiriezi masina si de durata acesteia.

 

REZERVĂ-ȚI MAȘINA

LETSDRIVE ofera doar masini sigure, economice si confortabile pentru a facilita orice tip de calatorie