SERVICII EXTRA

Telefon mobil LETSDRIVE
TELEFON MOBIL - Gratuit

Cand pleci la drum, este aproape vital sa ai un telefon mobil. Sa-ti suni prietenii, familia, sa faci fotografii si sa fii la curent cu tot ce se intampla acasa sau la birou. Daca vii din strainatate sau, pur si simplu, ai nevoie de un telefon mobil suplimentar, cu SMS-uri nelimitate si minute nationale si internationale, LETSDRIVE ti-l pune la dispozitie. In plus, ti-l oferim GRATUIT pe tot parcursul calatoriei, daca inchiriezi orice autoturism pe o perioada de minim 3 zile.

Internet LETSDRIVE inchirieri auto Iasi
INTERNET 1€/zi

In era digitala, nu doar conectarea cu oamenii face diferenta, ci si o conexiune 4G. Ca sa poti gasi rapid atractiile turistice, pentru a posta fotografii din vacanta, dar si pentru a fi in legatura cu cei dragi, iti oferim servicii de internet cu acoperire in toata Romania, pentru telefonul mobil inchiriat de la noi.

GPS LETSDRIVE inchirieri auto Iasi
GPS 2€/zi

Daca destinatia pe care ti-o alegi este una noua, atunci sistemul de navigatie GPS va fi ghidul tau de incredere, pentru a ajunge la adresa dorita rapid si sigur.

Scaun Copil LETSDRIVE inchirieri auto Iasi
SCAUN COPIL 3€/zi

Siguranta este cel mai important lucru intr-o calatorie. Daca mergi in drumetie impreuna cu familia si copii, atunci este obligatoriu, conform codului rutier, ca masina sa fie echipata cu scaunul pentru copil. Compania noastra ti-l ofera spre inchiriere, pentru o calatorie lipsita de griji!

Echipare Iarna LETSDRIVE inchirieri auto Iasi
ECHIPAMENT DE IARNA INCLUS

In conditii meteorologice nefavorabile, pentru o siguranta sporita, va oferim un set de lanturi de zapada. O masina echipata corespunzator va fi cel mai bun prieten la orice drum!

Te putem ajuta?

Fiecare calatorie este o experienta unica. Parcurgând-o cu LETSDRIVE, ai siguranta ca va fi placuta si, cel mai important, lipsita de incidente, avand siguranta unui transport sigur si confortabil.

Trimite email
Contactează-ne

Addresa: Strada Anastasie Panu 54, Iasi
700284 ROMANIA
Email: contact@letsdrive.ro
Telefon: 0745 043333